Hozzávalók egy 30 cm-es formához
A tésztához
37 dkg cukor
37 dkg liszt
1 sütőpor
3 egész tojás
citromlé
A krémhez
1 liter tej
5 banán ízű pudingpor
cukor ízlés szerint
25 dkg margarin
gyümölcsök ízlés szerint
Elkészítése
A tésztához az egész tojásokat habosra keverjük a cukorral és kevés citromlével. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. Adjunk hozzá még annyi citromlevet, hogy a piskótánál kicsit sűrűbb tésztát kapjunk.
Kiolajozott és enyhén lisztezett formába töltjük. 180 fokon sütjük.
A krémhez a pudingot előírás szerint megfőzzük, majd ha langyosra hűlt, belekeverjük a margarint.
Ha a tészta is kihűlt , megtöltjük a krémmel, és megrakjuk a gyümölcsökkel. Tetejét zselatinnal fedjük be.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése