Hozzávalók
½ fej
kelkáposzta
2 sárgarépa
2
petrezselyem gyökér
1 fej
vöröshagyma
2 gerezd
fokhagyma
1 ek liszt
Pirospaprika
Krumpli
virsli
tejföl
tejföl
Elkészítése
A
zöldségeket megtisztítom, majd felszeletelem . A hagymát finomra vágom. A zöldségeket kevés olajon megpárolom .A
káposztát sós ( ételízesítős ) vízben megfőzöm félpuhára, majd a zöldségeket is
hozzáadom. Ekkor kerül bele a falatnyi kockákra vágott krumpli. Ha a krumpli is
megpuhult, jöhet a felkarikázott virsli is. Készre főzöm, végül pirospaprikás rántással
behuzatom. A legvégen hozzáadom az ízlés szerinti mennyiségű tejfölt is. A hőkiegyenlítésről ne feledkezz el.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése