Raffaello


Hozzávalók:
  • 25 dkg félzsíros túró
  • 17 dkg eritritol (érdemes ledarálni)
  • 1 kávéskanál vanília aroma
  • 0,5 kávéskanál mandula aroma
  • 5 dkg apróra tört hántolt mandula
  • 6 dkg kókuszreszelék (belekeverni)
  • Kb. 2 dkg kókuszreszelék (beleforgatni)

Elkészítés:

Keverjük jól össze a túrót, az eritritolt és az aromákat, majd hagyjuk hűtőben állni 10 percig. Ezt követően keverjük hozzá az apróra tört mandulát és a kókuszreszeléket is, majd formázzunk tetszőleges méretű golyókat a masszából. Végül forgassuk meg a golyókat kókuszreszelékben. Tálalásig tároljuk az édességet hűtőben.

Keverjük jól össze a túrót, az eritritolt és az aromákat, majd hagyjuk hűtőben állni 10 percig. Ezt követően keverjük hozzá az apróra tört mandulát és a kókuszreszeléket is, majd formázzunk tetszőleges méretű golyókat a masszából. Végül forgassuk meg a golyókat kókuszreszelékben. Tálalásig tároljuk az édességet hűtőben.

Megjegyzések