Hozzávalók:
- 25 dkg félzsíros túró
- 17 dkg eritritol (érdemes ledarálni)
- 1 kávéskanál vanília aroma
- 0,5 kávéskanál mandula aroma
- 5 dkg apróra tört hántolt mandula
- 6 dkg kókuszreszelék (belekeverni)
- Kb. 2 dkg kókuszreszelék (beleforgatni)
Elkészítés:
Keverjük jól össze a túrót, az eritritolt és az aromákat, majd hagyjuk hűtőben állni 10 percig. Ezt követően keverjük hozzá az apróra tört mandulát és a kókuszreszeléket is, majd formázzunk tetszőleges méretű golyókat a masszából. Végül forgassuk meg a golyókat kókuszreszelékben. Tálalásig tároljuk az édességet hűtőben.
Keverjük jól össze a túrót, az eritritolt és az aromákat, majd hagyjuk hűtőben állni 10 percig. Ezt követően keverjük hozzá az apróra tört mandulát és a kókuszreszeléket is, majd formázzunk tetszőleges méretű golyókat a masszából. Végül forgassuk meg a golyókat kókuszreszelékben. Tálalásig tároljuk az édességet hűtőben.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése