Kinder bueno





Hozzávalók:

6 db toj&aacutesfehárje
6 ek cukor
1 ek étolaj
2 ek liszt
2 ek zsemlemorzsa
1/2 csomag sütőpor
15 dkg vágott dió


1/2 üveg mogyorókrém

háztartásikeksz -tej az áztatáshoz

Krém:
6 db tojássárgája
25 dkg cukor
1 csomag vaníiliás pudingpor
3 ek lisz
1/2 l tej

10 dkg csokoládé
25 dkg margarine
2 dl tejszín

A tészta hozzávalóit összekeverjük, tepsibe tesszük és megszórjuk a vágott dióval, majd megsütjük.
A meleg tésztát megkenjük mogyorókrémmel. A tejből, tojássárgájából, cukorból, vaníliás pudingporból és a lisztből krémet főzünk, elfelezzük.
Az egyik felébe belekeverjük a megolvasztott csokoládét. Kihűtjük. A margarint két részre osztjuk és belekeverjük a sárga és a csokis krémbe.
A tésztát megkenjük mogyorókrémmel, majd rákenjük a sárga krémet, ezt beborítjuk tejbe mártogatott háztartási keksszel, erre jön a csokis krém,
a tetejére a 2 dl tejszínből vert kemény habot tesszük.

Megjegyzések