Kapuciner szelet - csak 60 g Ch a teljes adag!


Hozzávalók 

A piskótához
20 dkg kókusz liszt
12 db tojás
2 sütőpor
5 dkg kakaó (cukrozatlan)
 kókusz tej szükség szerint
Ízlés szerint édesítőszer

A tojások sárgáját habosítsd fel  az édesítővel és kevés tejjel. 
Apránként adagold felváltva a száraz anyagokat és a tejet. Alaposan dolgozd ki, majd óvatosan keverd bele a tojásfehérjéből vert kemény habot.
Sütőpapírral bélet tepsiben , előmelegített sütőben 175 fokon süsd kb 25 percig.


A krém hozzávalói
1 l kókusz tej
5 tejszín ízű puding
édesítőszer ízlés szerint
35 dkg lágy margarin


A tejet forrald fel, majd a pudingot főzd meg a tasakon leírtak szerint.  Amikor teljesen kihűlt, keverd bele a margarint. Vedd ketté a krémet, és az egyik felébe keverj ízés szerint cappuccino port.
     Vágd ketté a kihűlt piskótát és kend meg az egyik krémmel. Jöhet rá a másik krém, végül a piskóta teteje. Tehetsz a tetejére tortabevonót, de anélkül is nagyon finom, Tedd hűtőbe 1-2 órára.

Megjegyzések