- A tésztához:
- 25 dkg darált keksz (kakaós)
- 5 dkg vaj
- 5 dkg porcukor
- tej
- A krémhez:
- 45 dkg natúr krémsajt
- 1,5 ek zselatin
- 60 ml víz
- 175 ml tej
- 15 dkg cukor
- 1 ek cukrozatlan kakaópor
· A darált kekszet összekeverjük az olvasztott vajjal, a porcukorral és egy kevés tejjel. Gyúrjuk össze, majd a tortaforma aljába egyenletesen simítsuk el.
· 2.
· A zselatint főzzük fel alacsony hőfokon, és közben folyamatosan kevergessük. Keverjük össze robotgépben a krémsajtot a tejjel, a cukorral és a kakaóporral. Keverjük bele a kihűlt zselatint.
· 3.
· A krémet egyenletesen terítsük a kekszes alapra, majd egy éjszakára tegyük a hűtőszekrénybe.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése