Hortobágyi palacsinta



Hozzávalók

50 dkg marha lábszár
1 nagy fej hagyma
1 kis üveg lecsó
3 tk. Pirospaprika
Bors
2 dl Tejföl

A palacsintához

25  dkg lisz
3 tojás
Víz
Tej

A ragu alapanyagaiból a szokott módon pörköltet főzünk.
Amíg megföl, megsütjük a palacsintákat. Ha a hús megpuhult, és jó sűrű a szaftja, szafttal együtt leturmixoljuk. (lehet darálni is)
Tejföllel kikeverjük, majd egyenként megytöltjük a palacsintákaz, majd feltekerve tepsire helyezzük.
Megkenjük a maradék tejfölös szafttal és 200 fokos sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük. Megbolondíthatjuk egy kis füstölt sajttal is.
Jó étvágyat kívánok!


Megjegyzések