Hozzávalók
50 dkg marha lábszár
1 nagy fej hagyma
1 kis üveg lecsó
3 tk. Pirospaprika
Só
Bors
2 dl Tejföl
A palacsintához
25 dkg lisz
3 tojás
Víz
Tej
A ragu alapanyagaiból a szokott módon pörköltet főzünk.
Amíg megföl, megsütjük a palacsintákat. Ha a hús megpuhult,
és jó sűrű a szaftja, szafttal együtt leturmixoljuk. (lehet darálni is)
Tejföllel kikeverjük, majd egyenként megytöltjük a
palacsintákaz, majd feltekerve tepsire helyezzük.
Megkenjük a maradék tejfölös szafttal és 200 fokos sütőben
10-15 perc alatt készre sütjük. Megbolondíthatjuk egy kis füstölt sajttal is.
Jó étvágyat kívánok!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése