Gesztenyés krémes


Hozzávalók
A tésztához:
  • 2 cs. gesztenyemassza
  • 25 dkg darált keksz
  • 15 dkg margarin
  • 1-2 ek rum (lehet aroma is)

A krémhez
  • 8-9 dl tej
  • 3 cs. vaníliás puding
  • 6 ek. cukor
  • 25 dkg. porcukor
  • 1 kocka margarin
  • 1 kis csomag babapiskóta
  • kevés rum
  • 5 dl. habtejszín felverve

A tésztát kidolgozzuk, és magas falú, sütőpapírral bélelt tepsibe rakom.
A pudingot a zacskón látható módon megfőzöm, majd hideg vízbe állítva kevergetve kihűtöm. Ha teljesen hideg, hozzáadom a porcukorral kikevert margarint. A krém felét rásimítom a tésztára, majd a rumos tejbe átatott babapiskóta, végül pedig megint krém következik. Tejszínhabbal megkoronázzuk, és pár órára hűtőben pihentetjük.
Jó étvágyat hozzá! 

Megjegyzések