Hozzávalók
A tésztához:
- 2 cs. gesztenyemassza
- 25 dkg darált keksz
- 15 dkg margarin
- 1-2 ek rum (lehet aroma is)
A krémhez
- 8-9 dl tej
- 3 cs. vaníliás puding
- 6 ek. cukor
- 25 dkg. porcukor
- 1 kocka margarin
- 1 kis csomag babapiskóta
- kevés rum
- 5 dl. habtejszín felverve
A tésztát kidolgozzuk, és magas falú, sütőpapírral bélelt tepsibe rakom.
A pudingot a zacskón látható módon megfőzöm, majd hideg vízbe állítva kevergetve kihűtöm. Ha teljesen hideg, hozzáadom a porcukorral kikevert margarint. A krém felét rásimítom a tésztára, majd a rumos tejbe átatott babapiskóta, végül pedig megint krém következik. Tejszínhabbal megkoronázzuk, és pár órára hűtőben pihentetjük.
Jó étvágyat hozzá!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése